Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Yapıldı
12 Kasım 2023 | 18:00

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üniversitemiz Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenen yarışma, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde yapıldı. Erkek kategorisiyle başlayan yarışma kadınlar kategorisinin ardından tamamlandı.

Erkekler kategorisi 15 tur, kadınlar kategorisi ise 10 turun ardından tamamlandı. Yarışmada, Üniversitemiz kadın ve erkek takımlarında ikinciliği elde ederken, bireysel erkek kategorisinde Ali Bal üçüncülük kazandı. Yarışmaya dereceye girenlere kupalarını ve madalyalarını Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan verdi.

Yarışmada başarılı olan sporcularımız tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.-1 Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.-1 Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.-1 Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.-1 Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.-1 Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Üniversitelerarası Yol Bisiklet Yarışı, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.-1