Üniversitemizden Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesine “Sıfır Atık” Temalı Ziyaret
25 Ocak 2024 | 18:30

Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Sıfır Atık Komisyon Üyelerinden Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan ve Öğr. Gör. Sercan Sezer, 25 Ocak’ta Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesine “Sıfır Atık” temalı ziyaret gerçekleştirdiler.

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Sıfır Atık Yönetimi Koordinatörü Doç. Dr. Ece Ümmü Deveci, üniversitelerinde yer alan iyi uygulama örnekleri hakkında ziyareti gerçekleştiren komisyon üyelerimize detaylı bilgi verdi. Özellikle atıkların biriktirilmesi, lojistiğinin sağlanması ve geri dönüştürülmesi açısından Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesinde geliştirilen politikalar uygulamalı olarak komisyon üyelerimiz ile paylaşıldı. Üniversitemizin Sıfır Atık Komisyonu temsilcileri ziyaretleri esnasında atık yönetimi sürecinde aktif rol alan akademik ve idari birim yöneticileri ile sıfır atık çalışmalarının uzun vadeli etkileri konusunda görüşmelerde bulundular.

sıfın-1 sıfın-1